1 In Recepten/ Smoothies & Dranken

Appelstroop smoothie

IMG_0382-1
Ik ben gek op smoothies, soms maak ik ze heel veel, soms iets minder vaak. Ligt er net aan of we fruit in huis hebben. Soms wil ik wel eens iets nieuws proberen, en laatst vroeg ik me af of appelstroop in een smoothie lekker zou zijn. En ja hoor, een nieuw ingrediënt om te gebruiken! En het is nog goed voor je ook, aangezien appelstroop vol zit met ijzer.

Appelstroop smoothie
Prep Time
2 min
Cook Time
1 min
Total Time
3 min
Prep Time
2 min
Cook Time
1 min
Total Time
3 min
Ingredients
 1. Voor 1 persoon
 2. 2 sinaasappelen
 3. Scheutje (soja)melk
 4. 1 eetlepel appelstroop
 5. 1 banaan
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
 1. Pers de sinaasappelen uit en pel de banaan.
 2. Voeg alles bij elkaar in een blender en mix het goed door. De stroop is wat kleverig en daardoor iets lastiger om te mixen. Mix dus net zo lang door tot je geen zwarte klontjes meer voorbij ziet komen.
Calories (per portie)
249 cal
Fat
1 g
Protein
3 g
Carbs
55 g
MOMOKOfood | Vega(n) Foodblog http://www.momokofood.nl/

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Eline
  20 februari 2014 at 20:55

  Deze smoothie kende ik ngo niet, maar lijkt me écht heerlijk!
  Liefs

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.