0 In Lunch & Diner/ Recepten

Bietjesschotel met feta, amandel en peterselie

img_5704-1
Dit gerecht is heerlijk als avondeten met wat patat of aardappelkroketjes. Maar ook erg lekker om als bijgerecht te maken als er wat visite blijft eten. Een heel simpel en snel gerecht, je hoeft bijna niets te doen!

Bietjesschotel met feta, amandel en peterselie
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Prep Time
5 min
Cook Time
20 min
Total Time
25 min
Ingredients
  1. Voor 2 personen
  2. 500 gram voorgekookte bietjes
  3. 200 gram feta
  4. 1 eetlepel geschaafte amandelen
  5. Peterselie
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
  2. Snijd de bietjes in plakken van ongeveer 1 centimeter dik.
  3. Leg de plakjes gelaagd in een ovenschaal.
  4. Verkruimel de feta over de bietjes.
  5. En verdeel de amandelschaafsel daar weer overheen. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Bak de bietjes nu voor 20 minuten in het midden van de oven.
  6. Serveer met wat plukjes peterselie.
MOMOKOfood | Vega(n) Foodblog http://www.momokofood.nl/

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.