1 In Lunch & Diner/ Recepten

Bietencouscous met mango

Bietencouscous met mango
Alweer een paar maanden geleden was ik samen met mijn vriend op vakantie in Center Parcs. Helaas al weer zo lang geleden! Maar daar at ik op de laatste dag een heerlijke couscous met bieten en mango. Deze moest ik natuurlijk na proberen te maken! Hij is niet helemaal hetzelfde geworden, maar wel erg lekker!

Bietencouscous met mango
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. Voor 2 personen
  2. 500 gram voorgekookte bieten
  3. 2 handjes rucola
  4. 1 cup droge couscous
  5. 1 mango (of 1 blik mango op siroop)
  6. 50 gram pijnboompitten
  7. 125 ml Alpro Go-On
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Kook 1 cup water en voeg dit, samen met het bietenvocht, in een kom bij de couscous. Dek de kom af met een bord en wel de couscous voor 5 minuten.
  2. Rooster de pijnboompitten even kort in een droge pan, tot ze een beetje bruin zijn geworden.
  3. Snijd de voorgekookte bieten in kleine blokjes en verwarm deze even kort in een pan.
  4. Snijd eventueel de mango in stukken als je een verse mango gebruikt.
  5. Leg de rucola op een bord en voeg daar de couscous, mango, bieten en pijnboompitten aan toe. Besprenkel het gerecht met wat Alpro Go-On naar smaak.
MOMOKOfood | Vega(n) Foodblog http://www.momokofood.nl/

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sherry
    8 december 2016 at 14:54

    Wow dat ziet er lekker uit. Ik ga het een keertje uitproberen.

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.