0 In Lunch & Diner/ Recepten

Aardappelsalade met mosterd dressing

Aardappelsalade met mosterd dressing
Wat doe je als je nog wat aardappels over hebt? Een aardappelsalade maken natuurlijk! Veel lekkerder dan uit de winkel, maar ook echt super makkelijk te maken.

Aardappelsalade met mosterd dressing
Prep Time
15 min
Cook Time
20 min
Total Time
35 min
Prep Time
15 min
Cook Time
20 min
Total Time
35 min
Ingredients
  1. Voor 2 personen
  2. 500 gram stevige aardappelen
  3. 3 eetlepels augurk in blokjes
  4. 3 eetlepels gehakte bieslook
  5. 2 eetlepels olijfolie
  6. 2 eetlepels gehakte peterselie
  7. 2 eetlepels dijon mosterd
  8. 3 theelepels appelazijn
  9. 2 theelepels agave siroop
  10. 1 theelepel chilivlokken
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokken. Laat de schil er aan zitten.
  2. Kook de aardappelen gaar in ruim water voor ongeveer 20 minuten. Zorg ervoor dat je ze niet helemaal papperig kookt.
  3. Mix de rest van de ingrediënten met elkaar in een bakje.
  4. Giet de aardappelen af in een zeef en spoel ze koud onder de kraan.
  5. Als de aardappelen nog licht warm zijn of helemaal koud, dan kun je de dressing met de aardappelen mixen.
Calories (per portie)
354 cal
Fat
15 g
Protein
5 g
Carbs
45 g
MOMOKOfood | Vega(n) Foodblog http://www.momokofood.nl/

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.