Dit ben ik!

Hi! Ik ben Monique, 27 jaar oud en gek op creatief bezig zijn en koken! In 2013 begon ik deze blog om makkelijk mijn recepten in terug te vinden en dit is uitgegroeid tot een grote vegan foodblog. Sinds mei 2016 eet ik geen dierlijke producten meer en eet ik dus vegan. En ik zou ook niet meer terug willen!

Naast dat ik veel met voeding bezig ben, heb ik vele andere hobbies. Zo ben ik gek op fotografie, beeldbewerking, knutselen en series/films kijken.

Mijn webshop

Naast mijn foodblog heb ik ook mijn eigen webshop waar ik eco friendly kleding en stationery verkoop. Hier vind je kleding met zelfontworpen designs die ik met de hand berdruk. Onderandere tassen, t-shirts en sweaters. Ook verkoop ik er handgebonden notitieboeken en ansichtkaarten.

Deze webshop is echt een droom die uit komt. Al jarenlang wilde ik graag mijn eigen shop openen, voor mijzelf werken vooral! Ik hoop ook dat ik hier mijn tijd mee mag vullen en dat ik anderen blij kan maken met de producten die ik verkoop. Neem zeker even een kijkje hier!

Mijn favorieten

☆ Mijn vriend Ralph
☆ Studio Ghibli
☆ Sushi en thee
☆ Owl City & Taylor Swift
☆ Katten
☆ Creatief bezig zijn
☆ Rokjes & Jurkjes
☆ Series/Films en Boeken
☆ Tattoos

Random facts

☆ Ooit wil ik een boek uitbrengen.
☆ Ik ben een echte huismus.
☆ Ik ben best wel socially awkward.
☆ Ik verzamel alles van Studio Ghibli.
☆ Ik koop altijd cd’s of dvd’s.
☆ HSP en INFJ
☆ Ik hou niet van sporten.
☆ Schoonmaken maakt mij blij.
☆ Liever hartig dan zoet.