0 In Recepten/ Smoothies & Dranken

Frambozen banaan smoothie

IMG_9506-1
Vandaag ging ik met mijn moeder even boodschappen doen bij de Lidl, en ik had geen idee wat voor smoothie ik vandaag wilde maken. Ik vond een enorme zak met bevroren frambozen (mijn favoriete fruit!), daar moest ik maar iets mee doen vond ik! En om heel eerlijk te zijn, deze frambozen zien er beter uit dan die in het zomerfruit pakket van de AH. Ik kocht deze zak van 500 gram voor 2,50 euro. Best goedkoop ook!

Frambozen banaan smoothie
Prep Time
1 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Prep Time
1 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Ingredients
  1. Voor 1 personen
  2. 200 ml water
  3. 2 bananen
  4. 100 gram frambozen (diepvries)
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en mix tot een glad geheel.
Calories (per portie)
147 cal
Fat
1 g
Protein
2 g
Carbs
30 g
MOMOKOfood | Vega(n) Foodblog http://www.momokofood.nl/

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.