0 In Recepten/ Smoothies & Dranken

Blauwe Bessen Yoghurt Smoothie

Blauwe bessen yoghurt smoothie
Ik denk dat ik verslaafd ben aan smoothies. Sinds ik wat gezonder wil eten en drinken, maak ik meer smoothies dan ooit! I love it! Nooit had ik verwacht dat er zoveel soorten smoothies waren en dat je zo kon varieëren met zoveel verschillende producten! Op dit moment ben ik vooral gek op de smoothies met fruit, dit kan ook bijna niet mis gaan eigenlijk. De groentensmoothies moet ik mij nog aan wagen. Een groene smoothie lijkt mij eigenlijk niets, omdat dit mij aan een koude soep doet denken, brr!

Als ik een smoothie maak is er altijd genoeg voor een 2de glas. Dus mijn moeder heeft veel mazzel, want zij krijgt altijd de andere helft! Alleen als ze hem lekker vind natuurlijk, anders drink ik de rest lekker op! Zelf ben ik gek op blauwe bessen, perfect dus voor een heerlijke zomerse smoothie. Hier het recept voor de blauwe bessen yoghurt smoothie.

Blauwe bessen yoghurt smoothie
Prep Time
1 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Prep Time
1 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Ingredients
  1. Voor 2 personen
  2. 245 ml naturel soja yoghurt
  3. 100 gram bevroren blauwe bessen (kan ook vers)
  4. 1 banaan
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Voeg alle ingredienten toe in de blender en mix het tot het glad is.
Calories (per portie)
173 cal
Fat
2 g
Protein
7 g
Carbs
32 g
MOMOKOfood | Vega(n) Foodblog http://www.momokofood.nl/

Tips

+ Uiteraard kun je de smoothie ook met ander soort fruit maken, maar dan is het geen blauwe bessen smoothie meer, haha. Als je alleen blauwe bessen wat saai vind kun je er eventueel wat bramen bij doen, die zijn er ook erg lekker bij.
+ Houd je niet van banaan? Voeg dan een halve avocado toe.
+ Wil je nou geen sojaproducten gebruiken? Kies dan voor bijvoorbeeld rijstmelk. Dit zorgt er wel voor dat hij iets minder dik is, maar net zo lekker!

 

– Liefs, Monique –

Blauwe bessen yoghurt smoothie

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.